RING OSS  

031-870150  

MAILA OSS 

info@abcdbygg.se  

BESÖK OSS  

Göteborgsvägen 30 

433 60 Sävedalen

Affärsidé

Vi skall vara en engagerad, långsiktig samarbetspartner som med kompetens och effektivitet projekterar och genomför betongentreprenader.

Frölunda Betonggolv

Frölunda Betonggolv är ett väletablerat företag som verkat i Västra Götaland sedan 1979.

Vi utför inte enbart golv som vårt företagsnamn antyder utan vi har en lång erfarenhet av både formning, armering och gjutning av allehanda betongkonstruktioner.

Företaget har hela tiden satt god hantverkartraditionen och god kvalitet i fokus genom hela byggprocessen. Med stort engagemang och nytänkande utvecklas företaget kontinuerligt. Medarbetare utbildas fortlöpande för att erhålla rätt kompetens så att vi kan erhålla en trygg och säker arbetsmiljö och på ett effektivt sätt leverera projekt med god kvalité.

Vi är idag sex personer anställda i bolaget, varav fem stycken är hantverkare, alla med yrkesbevis. Vår låga personalomsättning vittnar om trivsel och hög kompetens. En av grundarna Bengt Carlryd är fortfarande verksam i bolaget. Många av våra uppdragsgivare är återkommande beställare som vi haft sedan Frölunda Betonggolv startades 1979.

Genom ett nära samarbete med vårt ägarföretag ABCD bygg så säkerställer vi att vi har erforderliga resurser för att även åta oss större entreprenader.

Vi utför nybyggnation, renovering, om- och tillbyggnad i olika entreprenadformer såsom totalentreprenader, generalentreprenader och olika former av samverkansentreprenader. Vi vänder oss till professionella byggföretag, privata fastighetsbolag samt ägare och förvaltare av offentliga och kommersiella fastigheter.

Frölunda Betonggolv är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015


Välkommen att kontakta oss på Frölunda Betonggolv för ett 

framtida samarbete.RING OSS  031-870150  

MAILA OSS  info@frolundabetonggolv.se  

BESÖK OSS  Göteborgsvägen 30 433 60 Sävedalen

Besök gärna vårt moderbolag 

ABCD Byggs webbplats.

ABCD bygg
OK

Denna hemsida använder cookies. Vänligen läs vår policy för mer information.